Door de afgelastingen werd in allerijl gezocht naar een oplossing voor de vrijgekomen vrijdagavond.  Dankzij Kevin kon een zeer degelijke reservenploeg opgetrommeld worden, waardoor voor de eerste keer er een echte wedstrijd tussen reserven en veteranen kon plaatsvinden, welliswaar in zaal..  Dankzij de positieve inbreng van de aanwezigen werd dit een fijne avond met prachtige hoogstandjes…

De massaal opgekomen supporter kon rustig genieten van deze unieke bijeenkomst van voetballers die een voor deze gelegenheid speciale wedstrijdindeling vastlegden: 30′ (eerste helft) – pint – 20′ (tweede helft) – pint – 20′ (derde helft: play off) – verlenging (shootout)… Eerst werden wat plichtplegingen voltooid door Zouzou (teamfoto’s) en de wedstrijd kon van start gaan.  Na 30′ was er een gelijke stand (3-3) en dus de eerste pint was welgekomen.  In de tweede helft werden de veteranen wat overdonderd door vermoeidheid en ondertal (8-5), maar dankzij een tweede (bier-)adem werd na 70′ spelen een 9-9 stand bijeen gevoetbald.

Na onderling overleg werd er doorgespeeld tot een winnaar bekend was, en dit werd voltrokken in het voordeel van de reserven met een uitgekookte tegenaanval door Ruben afgewerkt: 10-9.

Beide ploegen schreeuwden hun prestaties nog wat moed in en bij pot en pint werd er nog wat nagepraat over deze en andere zaken…  Prachtige avond met dank aan de acteurs op en naast het veld!

Reserven: Kim, Stijn, Lenny, Maarten, Kevin, Ruben en Thomas

Veteranen: Nico, Edwin, Wim, Jan, Michael en Jean-Marc

 

Reacties zijn gesloten.