Op een rustige, zachte avond heeft Gravelo het onderspit moeten delven tegen een meer gedreven Landen dat met twee doelpunten in de eerste helft de zaakjes thuis had.  Gravelo kwam dan wel sterker uit de kleedkamer, maar had te weinig power om tegen Landen een vuist te maken, laat staan kansen af te dwingen.  Eindstand 0-2

Koen Wagelmans trapte de wedstrijd(bal) af met een souplesse die we van hem gewoon zijn  en dit moest het sein zijn voor onze jongens om zijn voorbeeld te volgen.  De wedstrijd zat een hele poos mooi in balans zonder echt uitgespeelde kansen aan beide zijden.  Bij een schijnbaar langzaam uitbollende bal over de linker flank werd de aanvaller van Landen echter niet van de bal afgeschermd, waardoor deze de bal nog kon voorzetten en een vrijstaande speler vond aan de tweede paal om af te werken 0-1.  Niet veel later werd al de eindstand bereikt na een infiltratie door het centrum waarbij al te gemakkelijk een weg werd gevonden richting doel, 0-2.  Tot dan was Gravelo minstens de evenknie van Landen, maar twee onzorgvuldigheden in organisatie en duelkracht werden ons aller Gravelo fataal.

Na de rust werd er wat geprobeerd met een offensievere instelling en dit zorgde voor meer balans in de ploeg richting het doel van Landen.  Onze buren zagen dit aankomen en gingen dan ook wat steviger in duel, wat ongestraft bleef door een twijfelende scheidsrechter die bleef verwittigingen uitdelen aan Landen, terwijl onze spelers bij mondelinge reacties (vragen) de gele kaarten ontvingen…  De wedstrijd werd zo in zijn plooi gelegd en dit zorgde voor een teleurstellende 0-2.  Onze spelers waren natuurlijk niet tevreden, maar dat moet opzij geschoven worden om alsnog de strijd aan te gaan in de nog resterende 5 wedstrijden.  Niets is verloren, alles is nog te winnen!

Ploeg: Kris, Lenny, Adrien (Hans), Bert, Kristof B., Diego (Thomas), Kristof P., Van-Than, Ferre, Michiel en Jo (Kurt).

Kaarten: Kristof B. en Diego

Toeschouwers: 100

IMG_1154 IMG_1155

Reacties zijn gesloten.