Voor de wedstrijd Thes Sport – Lindelhoeven VV hebben we een uitnodiging ontvangen van Thes om de wedstrijd (kosteloos) bij te wonen.  Het gaat om de wedstrijd voor de titel en dus zeker fijn om Wouter in volle ontwikkeling bezig te zien 😉 en een verbroedering tussen beide clubs te realiseren.

Het programma:

18:00   Vertrek in Buvingen na de wedstrijd reserve (al dan niet met bus)

19:30   Thes Sport – Lindelhoeven VV

23:30   Vertrek vanuit Thes

24:00   Aankomst in Buvingen

We kunnen hiervoor een bus inhuren als er voldoende geïnteresseerden zijn om mee te gaan.  Afhankelijk van de interesse kunnen we vrijdag deze bus inschakelen voor een veilige trip en delen we de kosten (350 euro) door de gebruikers.

Graag dus ten laatste vanavond om 22:00 een seintje van iedereen die mee wil gaan (behoudens de spelers die reeds hebben ingeschreven bij Gert), met een eenvoudige reactie hier op de Facebookpagina.  Na de training van de seniors beslissen we dan of een bus mogelijk is, anders rijden we op met enkele wagens.

Mocht Thes kampioen spelen, wordt er een oefenwedstrijd ingelast tegen deze kampioenenploeg, die zal doorgaan op terrein A, maar verdere inlichtingen volgen vanzelfsprekend als de beer geschoten is.

RDK Gravelo

 

Reacties zijn gesloten.