Gisteren kregen we van Sander het spijtige, maar misschien wel verwachtte nieuws dat zijn schouder niet kan in orde gebracht worden en hij dus op doktersadvies zijn carrière als keeper dient stop te zetten.

Sander is van ons (!): met zijn nimmer aflatende inzet heeft hij Gravelo zijn diensten steeds met grote liefde voor het voetbal getoond. Het zou te veel uitweiden om de mooie momenten te beschrijven die hij ons heeft gegeven in de 2 afgelopen jaren, sportief en extra-sportief. Toch pikken we er twee uit: zijn wedstrijd in Wommersom, voorbereiding 2013-2014, waar hij zich als keeper in de kijker speelde toen hij net bij Gravelo kwam piepen. De titel (reserve en eerste ploeg) in 2013-2014 is de mooiste verwezenlijking geweest in een te korte voetbalcarrière.  Zijn verblijf in Praag met alle fratsen en belevenissen, nadat hij eerst zich volop in de competitie van de reserven had ‘gegooid’ samen met copain Maxime was ook een prachtig verhaal binnen de club.
Voor de collega keepers is het een verlies op het plein, waar hij als jonge gast steeds de groepsgeest vooropstelde.
Niet getreurd Sander, we zien je nu als supporter terug verschijnen en wetende dat de hele club je dankbaar is, wensen we je eerst en vooral beterschap en een mooie verderzetting van andere activiteiten!

RDK Gravelo

kampioen 2013-2014

Reacties zijn gesloten.