Beste leden,

Recent zijn er wat onjuistheden verspreid m.b.t. onze clubs KVE Gingelom en RDK Gravelo, specifiek ook vertegenwoordigers van de club.  Bovendien worden zaken waar we hard aan werken in een negatief daglicht voorgesteld in de gemeentepolitiek, wat we jammer vinden.

We geven iedereen dan ook graag inzicht in wat de samenwerking RDK-KVE na het ontvangen van een protocol van de gemeente Gingelom heeft geantwoord, en op welke wijze beide clubs een positieve bijdrage hebben gegeven naar een duurzame en financieel verantwoord alternatief voor de initiële en nu aangepaste inhoud vanuit de gemeente.  We willen hierin mee verder denken.  Een gewijzigde inhoud dient immers ook te leiden tot een gewijzigde, duurzame visie.

Het protocol, ons antwoord en ons alternatief geven een duidelijk inzicht in wat we willen bereiken voor de clubs, maar ook voor de directe omgeving met specifieke aandacht voor een goede ruimtelijke ordening voor een dergelijk belangrijk project voor onze gemeenschap.

We hebben de gemeente gevraagd om onze inbreng mee op te nemen in de besprekingen voor de voorbereidingen van een RUP en gaan ervan uit dat dit ook gebeurt.

Wij geven dit de nodige tijd en hebben dan ook besloten om het samenwerkingsprotocol jeugd Gingelom met één jaar te verlengen om inhoudelijk bij te sturen en de nodige inspraak toe te laten wat tot op heden met Covid-19-toestanden niet gebeurd is.

De besturen van RDK Gravelo en KVE Gingelom.

Bijlagen:

Protocol van de gemeente Gingelom (16 oktober 2020)

Antwoord van RDK Gravelo en KVE Gingelom (24 december 2020)

Memorandum jeugdcomplex – voorstel tot alternatief (9 februari 2021)

Samenwerkingsprotocol gemeente – voetbal 2020

antwoord RDK-KVE op protocol Gingelom

Alternatief voorstel JCG

 

Reacties zijn gesloten.