Beste ouders, leden,

De kledij wordt aanstaande maandag door Olympic geleverd en wij zullen de kledij met bal vanaf woensdag verdelen onder alle leden waarvan het lidgeld betaald is voor vrijdag 9 augustus.  Op vrijdagochtend om 10:00 doen we een allerlaatste controle van de betalingen voor we de lijst doorgeven aan Olympic.

We doen een tweede en laatste controle op vrijdag 16 augustus, eveneens om 10:00, om een aflevering van kledij te garanderen tegen de laatste week van augustus.  Betalingen van lidgelden na deze datum betekent dat het lid geen wedstrijdkledij zal hebben in september.

Mogen we ook erop wijzen dat er nog leden zijn die hun kledij nog niet gepast hebben en waarvoor nog geen bestelling is geplaatst!  De 5 pasdagen en aanwezigheid van paskledij de afgelopen 2 weken hebben dus nog niet iedereen bereikt.  Kan het lid, de ouders a.u.b. de moeite doen om dit in orde te brengen in de loop van deze week?

Het lidgeld van 250 euro (excl. extra kledij-aankopen) voor eerste kind, 175 euro voor tweede kind en 150 euro voor derde kind in gezin of samengesteld gezin, kan zoals medegedeeld in de groepen gestort worden op het rekeningnummer van RDK Gravelo vzw BE57 7351 5015 1035 met duidelijk vermelding van naam speler en leeftijdsgroep.

Alvast bedankt.

Het bestuur.

Reacties zijn gesloten.