Bertje neemt afscheid als speler van RDK Gravelo.  Jarenlang is hij een vaste waarde geweest in de club, maar de voorbereiding van 2015-2016 begon zeer te doen aan alle ledematen, waardoor hij deze nuchtere, gedwongen beslissing heeft genomen bij aanvang van de competitie.

Zijn lach staat als gebeiteld op zijn karakterhoofd, en alles wat hij tegenkwam op het veld keerde hij mooi op voor de goal als rasechte verdediger.  De sterkte lag in zijn snelheid en kobalsterkte waarmee hij menig aanvallers het leven zuur maakte.  Scoren was er dan ook regelmatig bij, zowel bij stilstaande fases als met rake trappen richting doel.  Voetbal is iets van voorbijgaande aard, maar bij Bert komt daar heel wat heroïek bij kijken in de fijnste zin van het woord.  Ook hij heeft zijn tegenslagen gehad, maar geen enkele speler blijft ons bij als iemand die met positieve instelling alle problemen overwon.  Vandaar dat zijn beslissing, zo plots, misschien wel een typische beslissing is.

We danken Bert, als speler, als kapitein, als ervaren gids in de wervelende afgelopen jaren en we wensen hem veel succes bij de opleiding van een in opgang zijnde generatie Houbekens 😉

RDK Gravelo

kampioen 2013-2014 IMG_3255

Reacties zijn gesloten.