Beste leden en ouders,

Na de infodagen vinden jullie in bijlage de pasfiches voor de kledij 2020-2021.

Hierbij hoort wat toelichting:

Door de corona-toestanden zijn we verplicht om zonder pasdagen te werken, maar iedereen kan de kledij van vorig jaar passen en daaruit de nodige conclusies trekken.  Mocht het nodig zijn kan er ingewisseld worden, maar we zijn ervan overtuigd dat dit wel los zal lopen bij de meesten.

Links bovenaan geef je je naam in.  Ouders opgepast: het naam van de speler, dus niet je eigen naam!  Rechts bovenaan geef je de leeftijdscategorie in waar je speelt (bijvoorbeeld U12).  In het midden bovenaan de nummer waarmee je graag zou willen spelen.  Dit wordt uiteindelijk door de trainer bepaald om geen dubbele nummers in een ploeg te hebben.

De lijst start met alle items die tot het lidgeld behoren, wat ook achter elk artikel staat vermeld.

Maatvoering op te geven voor de verschillende artikelen, maar opgelet bij broeken, want daar is er een keuze voor losse broekeinden of met elastiek.  Plaats hier dus niet meerdere aanduidingen in de 4 mogelijkheden die opgegeven zijn.

Voor de koksmaat is opgave van schoenmaat de voorkeur.

Onderaan de groene lijn zijn er nog optionele zaken die je aan clubkorting kan kopen, maar dit zijn artikels met vrije keuze en de extra kost staat vermeld achter deze artikelen.

De keepers hebben een aparte pasfiche.

We vragen om de ingevulde pasfiche voor 30 juni naar Serge Hoskens te sturen die zorgt voor de oplijsting.  Neem een foto van de ingevulde pasfiche en stuur die naar hem per mail of per whatsapp (serge.hoskens@telenet.be  –  0477/21 93 16)

Je vind alle berichtgevingen voor jeugd vanaf nu ook terug op de facebookgroep jeugdwerking RDK-KVE: een afgesloten groep waar we samen met de website kort op bal spelen voor wat corona-richtlijnen betreft.  Daar vind je ook de presentatie terug die opgemaakt werd voor de jeugdinfodagen.

Alvast bedankt!

Serge, Christophe en Jan

pasfiche keeper

pasfiche speler

Reacties zijn gesloten.