Er roert wat bij de spelers van RDK Gravelo…  Ze geven een startsein voor een finale strijd met resterende wedstrijden thuis tegen Turkse en Godsheide en de topper van het kampioenschap op Spalbeek.  Bij deze roepen we alle supporters en sympathisanten van ons aller clubje om ze voluit te steunen in deze poging om een prachtig  jaar eervol af te sluiten!

We spreken ons niet uit over het feit dat we al dan niet kampioen zullen spelen.  Er waren aanvankelijk de gedoodverfde titelkandidaten (Ham, Spalbeek, Zolder, …).  In december gaf de trainer van Turkse reeds aan dat zij de kampioen waren. In Spalbeek staat de champagne al klaar, zo wordt er gesuggereerd op hun pagina.

Onze spelers hebben misschien zich wat gedeisd gehouden, maar dat is in hoofdzaak de zin voor realiteit die in de groep heerst: week na week knokken om zo lang mogelijk vast te houden wat nu reeds 19 speeldagen lukt, de leidersplaats.  Gert, T2, liet al een ballonnetje los deze week.  Iets over een droom en waartoe een groep in staat kan zijn als er de nodige strijdlust en geloof in eigen kunnen is.  De groep heeft dit opgepikt en startte deze week met hun gekende logo (zie hoofding) om aan te geven dat ze er voor gaan.  Ze schrijven een stukje geschiedenis hier in Gravelo en iedereen moet zich terdege van bewust zijn dat dit iets is wat je samen met de groep moet meemaken om te beseffen wat dit betekent.  Een jaar lang, in wel en wee, hebben de spelers zich week na week ingespannen om dit te bereiken (lees: Wouter’s inzichten proberen te ontwaren en op het veld te etaleren).

Sam heeft al een paar keer aangegeven dat hij zijn laatste jaar in schoonheid wil afsluiten.  De nieuwe spelers ondersteunen de groep als stonden ze er zelf bij op het veld.  De grootste twijfelaars onder de supporters zijn dit jaar bekeerd onder zoveel moois.  De volgende twee thuiswedstrijden moeten ons brengen in een positie dat we op de laatste speeldag nog met onze vlammers kunnen gooien als anderen met de knikkers spelen.

Hiervoor is steun nodig van iedereen.  Leeg uw agenda’s de volgende drie zondagen en wandel, fiets of desnoods rij naar Buvingen met de groenwitte kleuren om ze te ondersteunen zoals het hoort.  Meermaals hebben de spelers aangegeven dat de steun van de supporters van groot belang is geweest op cruciale momenten, dus nu moeten we aan de bak in de komende 270′!

Programma:

23 maart 2014    15:00   RDK Gravelo – FC Turkse

6 april 2014        15:00   RDK Gravelo – Godsheide VV

13 april 2014      15:00   Sporting Spalbeek – RDK Gravelo

Neen, we moeten niet kijken naar andere uitslagen.  We spelen week na week om de droom waar te maken, waarbij de inzet van groter belang is dan het uiteindelijke resultaat.  We geloven erin en dat moet de mentaliteit op en naast het veld zijn.

Komaan Gravelooo!

“I have a dream”

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.