Vandaag speelde Gravelo zijn eerste twee matchen van het seizoen en dat in het kader van de Beker van Gingelom … De eerste wedstrijd is tegen Gingelom. (1-1, penalties 3-1).  De eerste aanval van het seizoen is meteen raak. Seppe vertrekt op het juiste moment, geen buitenspel, en komt alleen voor de doelman. Hij blijft koelbloedig en zijn eerste balcontact voor zijn nieuwe club is meteen raak, 1 – 0. De wedstrijd wordt gespeeld onder een loden zon, 35 graden celcius. Gingelom speelt aardig mee maar scoren lukt niet. Halfweg is het 1 – 0. In de tweede helft versiert Gravelo nog enkele kansen. Gingelom scoort uit een stilstaande fase. Prachtige vrije trap mooi binnen gekruld, doelman Sander is kansloos. Na afloop van de wedstrijd worden er strafschoppen genomen daarin haalt Gravelo het met 3 – 1.

 

De tweede wedstrijd is tegen thuisploeg en eerste provincialer Jeuk (1-0, penalties 4-4). Het tempo ligt meteen een tikkeltje hoger. Jeuk neemt het meeste initiatief, Gravelo verdedigt goed. Als wij er toch eens willen uitkomen zit het bij hen achteraan ook goed op slot. We gaan rusten bij een 0 – 0 stand. Ook in de tweede helft eist de thuisploeg het meeste balbezit op en na enkele doelrijpe kansen, die stuk voor stuk door doelman Kris onschadelijk gemaakt worden, vliegt er toch een balletje binnen. Gravelo heeft op het einde van de tweede helft ook nog een mooie kans maar kan niet afwerken.

 

Aanstaande woensdag speelt Gravelo voor het eerst thuis. Tegenstander is kersvers eerste provincialer Zepperen. Aftrap 19.30u.

(verslag E.D)

Reacties zijn gesloten.