We gaan met twee volle bussen naar Sporting Spalbeek – RDK Gravelo.  Dankzij de medewerking van de gemeente Gingelom krijgt de jeugd een bus en die was reeds vorige week  bijna volledig (er zijn nog 3 vrije plaatsen voor liefhebbers) .  Een tweede bus met spelers en supporters is sinds gisteren ook volzet.  We zijn dan al wel kampioen, maar deze topper tussen de tweede en eerste in het klassement blijft een aangenaam kijkstuk en bovendien is de inzet de derde periodetitel.  Onze spelers hebben de smaak te pakken en willen ook hun uitreputatie eer aan doen.

Zoals het ernaar uit ziet zullen we dus niet met de gebruikelijke 65 supporters op verplaatsing onze ploeg ondersteunen, maar met zo’n … 150!

13:00

Bus spelers en supporters vertrekt aan parking Buvingen. Deze bus vertrekt vroeger omdat de spelers een uur op voorhand aanwezig moeten zijn voor de opwarming ter plaatse.

14:00

Bus jeugd vertrekt naar Spalbeek.  We vragen iedereen tijdig aan de parking van Buvingen te zijn.

Terrein Spalbeek:

Ten Hove z/n

3510 Kermt

 

Na de wedstrijd gaan we terug naar Buvingen om dan eerst een bezoek te brengen bij 2 café’s die ons altijd ondersteund hebben: Zoneke in Kerkom en daarna Decat in Borlo.  Zo hebben vrijwilligers ook eens de tijd om wat bij te praten over dit ongelooflijk mooi seizoen.

De datum voor kampioenenviering zal begin volgende week vastgelegd worden en ook direct medegedeeld worden, als ook de data voor einronde voor kampioenen van derde provinciale.

 

kampioen 2013-2014

 

Reacties zijn gesloten.