Ter gelegenheid van de laatste wedstrijd van de reguliere competitie 2013-2014 trachten de spelers, trainers en bestuur iedereen massaal naar Buvingen te krijgen voor deze voorlaatste horde.  Met een massale steun zullen onze jongens alles geven om de laatste wedstrijd op Spalbeek een topper van formaat te laten worden.  Mits winst behouden we immers 3 punten voorsprong en dat is een belangrijke bonus in het titeldebat.

De spelers zullen zaterdag 29 maart tussen 11:00 en 14:00 door de gemeenten rijden en stoppen in alle plaatselijke cafés om zoveel mogelijk supporters van Gingelom naar Buvingen te leiden.  Affichen en flyers worden uitgedeeld.  Ze eindigen op Buvingen om daar de jeugd in de watten te leggen die hun de laatste 2 thuiswedstrijden hebben gesteund.

De wedstrijd tegen Godsheide wordt ook met muziek en presentatie ingekleurd door DJ’s Jossa en Darcis.  Er bestaat zelfs een mogelijkheid dat we kampioen kunnen spelen, mist puntenverlies van Spalbeek op Turkse.

De week daarop bereiden we een ware volksverhuis naar Spalbeek.  De gemeente stelt een bus ter beschikking voor de jeugd (waarvoor dank!) en wij organiseren zelf een bus (of twee?) waarvoor iedereen zich kan inschrijven tijdens de laatste thuiswedstrijd.  Dit is in volle voorbereiding en verdere informatie volgt op deze dag.

We zijn fier op de prestaties van onze ploeg en de buitenwereld mag dit weten.  Iets sneller dan verwacht bereiken we een tweede hoogtepunt in het sportieve bestaan van Gravelo dat tot de laatste speeldag mee doet voor de titel in derde provinciale C.

laatste thuiswedstrijd

Reacties zijn gesloten.